Startsidan
Lexikon
Kul-att-veta
Till salu

FIXA


Om du vill lägga bud på något skickar du ett mail så skriver jag in budet så fort jag kan. Du får själv hålla koll på om du blir överbjuden. Tänk på att jag skriver in alla bud manuellt och att alla kan se ditt bud så det är inte som Tradera. Vore tacksam om inte alla lägger bud i slutminuterna.

 

Mail som kommit in innan stopptid räknas även om jag inte hinner uppdatera sidan.
Är först när budgivningen är klar som jag tar ställning till vilka bud jag accepterar. Saker utan bud eller med får låga bud, lägger jag sen ut till fast pris.

 

De bud jag tar står det såld under men jag låter det vinnande budet stå kvar så du kan titta om du vann. Kommer du inte ihåg vad ditt bud var så har jag antecknat alla bud och vem som la dem.

 

Maila om du har frågor eller vill ha fler bilder. Sidan ligger ute flera dagar just för att du ska hinna titta ordentligt.

 

 

Till-salu-sidorna

 

När jag precis lagt ut nytt så brukar jag brukar sälja mycket redan första halvtimmen så vill du ha chansen att få det du vill ha, måste du kolla direkt. Jag får galet mycket mail i början (då de flesta skickar mer än ett), så bli inte orolig om du inte får svar direkt. Tar mailen i den ordning de kommer in. Försöker också hinna med att skriva såld så du ser vad som är kvar.

 

Titta på bilderna och läs beskrivningen INNAN du gör en beställning. Om jag missat något i beskrivningen kompenserar jag så klart men det kan jag inte göra om du inte läst vad det står.

 

Var tydlig!

 

Skriv vilka delar du vill ha av ett set om det finns flera.

Om det står kr/par eller kr/st betyder det att jag har flera av samma sak; t ex röda OT.

 

Finns en liten ordlista överst på Till-salu-sidan där jag förklarar de förkortningar jag använder när jag säljer om man inte är bekant med dem.

 

Porto 15 kr, sen 25 kr och därefter enligt postens taxa.

Meddela mig gärna när du handlat klart.

OBS!
Ta för vana att alltid trycka på uppdatera i din webbläsare för säkerhets skull
då du går in på en ny sida. Ibland väljer din mobil, dator eller platta att inte ladda upp den senaste uppdaterade sidan.

 
6 augusti 2020:

Det är väldigt mycket på gång så det lär bli en hel till till salu nästa gång.

Håller på att ta kort på hela min samling och vill få så mycket som möjligt gjort medan ljuset är bra. Så det kommer nytt tidigast i början på september.


18 juli 2020: Meddela mig om jag INTE ska packa imorgon söndag. Hör jag inget så packar jag allt.


16 juli 2020:

Det kommer nytt till salu lördag 18 juli kl. 10.00. Lite denna gång, men nytt på alla sidor utom så klart Fixa.

Stopptid för budgivning på Fixa är söndag 19 juli kl. 11.00.

Betalning senast 26 augusti. Meddela mig om du tänker betala i juli eller augusti.

Jag skickar på måndag. Vill du ha spårbart så meddelar du det, annars går det som vanligt brev.