Startsidan
Lexikon
Till salu

BUDGIVNING


Om du vill lägga bud på något skickar du ett mail så skriver jag in budet så fort jag kan. Du får själv hålla koll på om du blir överbjuden. Tänk på att jag skriver in alla bud manuellt och att alla kan se ditt bud så det är inte som Tradera. Vore tacksam om inte alla lägger bud i slutminuterna.

 

Mail som kommit in innan stopptid räknas även om jag inte hinner uppdatera sidan.
Är först när budgivningen är klar som jag tar ställning till vilka bud jag accepterar. Saker utan bud eller med får låga bud, lägger jag sen ut till fast pris.

 

De bud jag tar står det såld under men jag låter det vinnande budet stå kvar så du kan titta om du vann. Kommer du inte ihåg vad ditt bud var så har jag antecknat alla bud och vem som la dem.

 

Maila om du har frågor eller vill ha fler bilder. Sidan ligger ute flera dagar just för att du ska hinna titta ordentligt.

 

 

Till-salu-sidorna

 

När jag precis lagt ut nytt så brukar jag brukar sälja mycket redan första halvtimmen så vill du ha chansen att få det du vill ha, måste du kolla direkt. Jag får galet mycket mail i början (då de flesta skickar mer än ett), så bli inte orolig om du inte får svar direkt. Tar mailen i den ordning de kommer in. Försöker också hinna med att skriva såld så du ser vad som är kvar.

 

Titta på bilderna och läs beskrivningen INNAN du gör en beställning. Om jag missat något i beskrivningen kompenserar jag så klart men det kan jag inte göra om du inte läst vad det står.


Om du är missnöjd med något så skickar du tillbaka det för full återbetalning. Meddela mig först, då det händer att någon blir missnöjd med något som faktiskt stod i beskrivningen.


Är värdet under 200 kr kan du istället välja att få en del av pengarna tillbaka och behåller då det du köpt.


Var tydlig!

 

Skriv vilka delar du vill ha av ett set om det finns flera.

Om det står kr/par eller kr/st betyder det att jag har flera av samma sak; t ex röda OT.

 

Finns en liten ordlista överst på Till-salu-sidan där jag förklarar de förkortningar jag använder när jag säljer om man inte är bekant med dem.

 

Porto 13 kr, sen 26 kr och därefter enligt postens taxa. Går så klart att även få spårbart. Skickar enbart med PostNord då  t ex Schenker blir för dyrt när jag inte är ett företag.

Meddela mig gärna när du handlat klart.

OBS!
Ta för vana att alltid trycka på uppdatera i din webbläsare för säkerhets skull
då du går in på en ny sida. Ibland väljer din mobil, dator eller platta att inte ladda upp den senaste uppdaterade sidan.

 
OBS!

Tänk på att du kan hämta ut försändelser med spårning UTAN avisering!

När du ser att ditt paket/brev ligger hos ombudet är det bara att uppge de fyra sista siffrorna i spårningsnumret och sen ta med legitimation.

Gäller även försändelser från utlandet.

Har många gånger fått avin flera dagar efter att paketet finns att hämta och ibland får man påminnelse utan att ha fått den ursprungliga avin.Tänk på:

att mycket små fel på t ex skor kan se enorma ut på mina närbilder

att damm eller ludd ser ut mycket värre ut på mina närbilder än på riktigt

att vissa tillbehör kan gå till andra set än det jag listat dem som

att du kan använda tillbehör som display i skåpen även om du inte vill ha seten

att skor av olika modell och/eller färg kan vara rätt till ett set